Jennifer Garner Kaliforniya yangınlarında kız arkadaşını kaybetti

semaver

New member
“Allah itfaiyecilerimize kolaylık versin”

Aktris Jennifer Garner Kaliforniya'daki yangında arkadaşını kaybetti

Uygulamayı aç

Kaliforniya'da orman yangınları devam ediyor ve giderek daha fazla insan evini kaybediyor. Aralarında Hollywood oyuncusu Jennifer Garner'ın bir arkadaşının da bulunduğu en az 16 kişinin öldüğü söyleniyor.

Kaliforniya kıyılarındaki yıkıcı orman yangınları hâlâ devam ediyor. Yangınlarda en az 16 kişinin hayatını kaybettiği, şu ana kadar 5 bine yakın evin kül olduğu belirtiliyor. ABD televizyon kanalı MSNBC'ye verdiği röportajda bunların arasında Hollywood oyuncusu Jennifer Garner'ın da arkadaşı olduğu söyleniyor.

Daha sonra okuyun Reklamcılık

Garner, Los Angeles'ın orman yangınlarından büyük zarar gören bir mahallesi olan Pacific Palisades'te gönüllü olarak çalışıyor. “Bir arkadaşımı kaybettim. Garner, “Zamanında dışarı çıkmadı” dedi. Garner'ın onlarca yıldır katıldığı bölgedeki Metodist kilisesi de yandı.

52 yaşındaki adam, tahliye edilenlere yiyecek sağlamak için bölgedeki bir yiyecek kamyonunda yardım ediyor. Aktris röportajda “Hepimiz yardımcı olmak için ellerimizi kullanmak istiyoruz” dedi. “Allah itfaiyecilerimize kolaylık versin”

Suçluluk hissediyor

Kendisi de evinin hasar görmemesi nedeniyle yangının büyüklüğünü suçluluk duygusuyla ilişkilendiriyor: “Evimde yürürken neredeyse kendimi suçlu hissediyorum.” Bu onun daha çok yardım etme isteğini artırıyor.

“Bild” gazetesinin haberine göre Garner'ın eski kocası Hollywood oyuncusu Ben Affleck'e de yardım ettiği söyleniyor. Evi boşaltıldı ve Affleck artık oyuncu ve üç çocuğuyla birlikte kalıyordu.

Haberler/yeni