Jamie Foxx ciddi felç hakkında konuşuyor

semaver

New member
“Anısız 20 gün”

Jamie Foxx ciddi felç hakkında konuşuyor

Dinlemek

ÖzetleYeni

Uygulamayı aç

2023'te Hollywood yıldızı Jamie Foxx tıbbi bir acil durum yaşadı. Ama ne olmuştu? Oyuncu şimdi ilk kez ciddi hastalığı hakkında kamuoyu önünde konuşuyor.

Los Angeles. Oscar ödüllü Jamie Foxx (56, “Ray”), Nisan 2023'te yaşadığı hayati tehlike oluşturan felç hakkında ilk kez kamuoyu önünde konuşuyor. Aktör, Netflix özel programı “Jamie Foxx: What Had Happened Was…”'da şöyle açıklıyor: izleyicilere önce şiddetli bir baş ağrısı hissettiğini, ardından bilincini kaybettiğini söyledi. Sonraki 20 günü hatırlamıyordu. “Uyandığımda tekerlekli sandalyedeydim. Yürüyemiyordum” diyor Foxx.

Daha sonra okuyun Reklamcılık

Atlanta'daki (ABD'nin Georgia eyaleti) bir hastanedeki doktorlar beyin kanaması ve felç teşhisi koydular ve hemen ameliyata aldılar. Bir saatlik programda Foxx, ciddi hastalığa ve uzun süren iyileşme sürecine kısmen gözyaşlarıyla, kısmen de mizahla bakıyor.

Çekimler durduruldu

Foxx o dönemde Cameron Diaz ile birlikte “Back in Action” adlı komedi filminde kamera karşısına geçmişti. Ailesi o sırada “tıbbi komplikasyonların” ortaya çıktığını söyledi ancak durumu hakkında ayrıntılı bilgi vermedi. Foxx, hayranlarına ilk kez Temmuz 2023'te bir video mesajıyla seslendi. Yıldız, acil durumun nedenini belirtmeden, “Cehennemden geçtim” ama iyileşme sürecinde olduğunu söyledi.

Foxx, Mart 2024'te “Herkes ne olduğunu bilmek istiyor ve ben de size anlatacağım” dedi. “Bunu komik bir şekilde yapacağım. Stand-up komedyeni, “Sahnede olacağız” dedi.

Diaz'la birlikte uzun süredir ara verilen çekimler devam etti. Yayın hizmeti Netflix, Ocak ortası için “Back in Action”ı duyurdu.

Seth Gordon'un (“Baywatch”) yönettiği Diaz ve Foxx, işlerini iki çocuklu sakin bir aile hayatı karşılığında takas eden bir çift eski gizli ajanı canlandırıyor. Ancak daha sonra çift açığa çıkar ve casusluk dünyasına geri çekilir.

Haberler