Jack Black, Britney Spears'ın şarkısını coverladı ve viral oldu

semaver

New member
Orijinali 25 yıldan daha eski, şimdi yeni bir baskısı var: Jack Black ve meslektaşı Kyle Gass ve grupları Tenacious D, ilk olarak 1998'de ABD'li şarkıcı Britney Spears tarafından piyasaya sürülen “Baby One More Time” şarkısını yorumladı.

Şubat ayının sonunda Black, sosyal medya profillerinde önce kendi versiyonunun bir tanıtımını ve ardından kısa videoları yayınladı. Resmi video nihayet Cuma günü YouTube'da yayınlandı ve o zamandan beri viral olmaya devam ediyor. Şarkı orada şimdiden 2,5 milyondan fazla izlendi.

Video “Kung Fu Panda 4” filminin galasında çekildi. Black, film serisinin tüm bölümlerinde ana karakter panda “Po Ping”e sesini verdi. Aslında şarkı filmin sonunda da duyulabiliyor.

Yönetmen Mike Mitchell kapanış jeneriği için Black'in grubu Tenacious D'den bir şarkı istedi. People dergisine göre Jack daha sonra “Britney Spears'tan bir şeyler yapabilir miyiz?” diye sordu ve Mitchell de bunu kabul etti ve “Baby One More Time” şarkısını kendisi önerdi. İddiaya göre Kung Fu ile bağlantısı olabileceği için.

Teaser 57 milyondan fazla izlendi

Black yaklaşık iki hafta önce Tiktok'ta bir teaser yayınlamıştı. Video şu ana kadar 57 milyondan fazla izlendi. Teaser Instagram'da da 3,9 milyon beğeniyle tam bir başarı elde etti.

Black Spears'a dönüyor

Britney Spears henüz videolara ve şarkıya yanıt vermedi. Ancak Black, Entertainment Tonight'ın bir videosunda doğrudan şarkıcıya seslendi: “Britney, eğer bunu görüyorsan, seni seviyorum! Bu şarkıyı seviyorum. Versiyonumuzla gurur duyuyoruz ve umarım siz de beğenirsiniz” dedi doğrudan kameraya.

Hemen ardından Spears'ı birlikte çalışmaya davet etti: “Ben buradayım, sen hazır olduğunda ben de hazırım. Telefonun yanında bekleyeceğim, dedi Black.