“Indiana Jones” prömiyeri bol alkış aldı

semaver

New member
Ford kendi dublörlerini yaptı

Indiana Jones’un Berlin’deki galasında büyük alkış

Yeni “Indiana Jones” filminin Berlin’deki kırmızı halıdaki oyuncu kadrosu: Mads Mikkelsen, Harrison Ford, Thomas Kretschmann ve Phoebe Waller-Bridge

© Kaynak: IMAGO/Metodi Popov

Yeni “Indiana Jones” filmi, Berlin’deki Almanya galasında uzun alkış aldı. Başrol oyuncusu Harrison Ford, striptiz için dublörleri kendisinin yaptığını iddia ediyor. Amerikalı, “Yüzümü gördüğünüz yerde benim” dedi.

Berlin. Indiana Jones’un yeni filminin Almanya galasında yüzlerce hayran ABD’li yıldız Harrison Ford’u alkışladı. 80 yaşındaki oyuncu, Perşembe akşamı Berlin Hayvanat Bahçesi Palast sahnesinde yaptığı meşhur bir konuşmayı ima ederek, “Ben bir Berlinliyim” dedi. Batı Berlin ziyareti sırasında söylemişti.

Ford’un yanı sıra oyuncular Mads Mikkelsen, Thomas Kretschmann ve Phoebe Waller-Bridge de Indiana Jones and the Wheel of Destiny’nin Almanya galasına geldi. Alman Kretschmann daha sonra sahnede şaka yollu bir şekilde Mikkelsen’in “Ben de bir Berlinliyim” dediği alıntıyı tekrarladı.

Efsanevi macera filmi serisinin beşinci bölümü 29 Haziran’da Alman sinemalarında vizyona girecek. Hayranlar filmi perşembe akşamı bol bol alkışlayarak kutladılar.

ABD'li aktör Harrison Ford, Berlin'de kırmızı halıda.

ABD'li aktör Harrison Ford, Berlin'de kırmızı halıda.

ABD’li aktör Harrison Ford, Berlin’de kırmızı halıda.

© Kaynak: IMAGO/Metodi Popov

“80 yaşımdayken Indiana Jones’u at üstünde görmek istiyordum”

Bu arada 80 yaşındaki Harrison Ford, kendisinin de birçok dublörlük yaptığını söylüyor. Amerikalı perşembe günü Berlin’de “Yüzümü gördüğünüz yerde benim” dedi. Şeritte, bir at üzerinde metro şaftlarından geçiyor – ve çekimler sırasında atından düştü.

Ford, “Indiana Jones’u 80 yaşındayken at üzerinde görmek istedim” dedi. Indiana Jones and the Wheel of Destiny’nin hikayesi de akrobasilerle ilgili değildi. “İlişkilerle ilgili ve yaşlanmak, yaşla yüzleşmek ve yaşla birlikte yaşamak, bunu zarafetle yaşamak ve kendinizi kurtarmak ve yeni bir şans elde etmekle ilgili.”

1980’lerden beri başarı yakalayan dizinin beşinci bölümü Perşembe günü Almanya prömiyerini Berlin’de yapıyor. Ford’un yanı sıra oyuncular Phoebe Waller-Bridge (37), Mads Mikkelsen (57) ve Thomas Kretschmann’ın (60) akşam saatlerinde Zoo Palast önünde kırmızı halıda olması bekleniyor. Selefi Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı 15 yıl önce çıktı. Maceracı arkeoloğu konu alan yeni film, 29 Haziran’da Alman sinemalarında başlayacak.

Haberler