Gil Ofarim Skandal Videosu Pişmanlık Ediyor: “Hayatımın en büyük hataları”

semaver

New member
Münih. Müzisyen Gil Ofarim (42) skandal videosundan pişman. Video “hayatımın en büyük hatası” idi, ilk röportajında ”Star” a iftira etme duruşmasından sonra söyledi. “Videonun neyi tetikleyeceğini tamamen hafife aldım.” Bir psikiyatri gününde sekiz ay geçirdi ve çok fazla içti. “Artık uyumadım,” dedi Ofarim. “Panik saldırılarım vardı. Her gün içtim.” Yayıncı RTL'ye şunları söyledi: “Beni çok hasta etti.”

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

Ekim 2021'de Ofarim, bir videoda Leipzig oteline karşı anti-Semitizm iddialarını gündeme getirdi. Müzisyen, bir otel çalışanının Check -in yapabilmesi için zincirini Davidsonn ile kaldırmasını istediğini söylemişti. Video, sosyal ağlara güçlü bir şekilde yayıldı.

Ofarim: “Bununla kamuya açıklandım”

Ofarim daha sonra bir şikayette bulundu, ancak otel yöneticisi de kendini savundu ve müzisyeni iftira için gösterdi. Video kayıtları hakkında uzman bir görüş, Ofarim otelde check -in yapmak istediğinde zincirin görünmediğini öne sürdü. Ofarim, “Stern” 'de “Bununla birlikte kamuoyunda ele alındım,” dedi.

2018'de ölen 1980'lerin oğlu Abi Ofarim'in oğlu Ofig, kısa cümlelerle kabul etti ve Leipzig Bölge Mahkemesi'nin önünde özür diledi. Prosedür durduruldu. Müzisyen bir gereklilik olarak 10.000 Euro ödemek zorunda kaldı.

Gil Ofarim, Leipzig'deki bölge mahkemesinin salonunda.

“Bir yalan kabul etmek için motifler çoktur”

Hamburg Psikoloji Profesörü Philipp Gerlach, sadece güvenin olduğu bir yalan söyleyin. Röportajda, Gil Ofarim davası, gerçeğin esnekliği ve Noel Baba ile ilgili tartışmalı sorudan bahsediyor.

“Gerçekten beraat edeceğimi düşündüm”

“Gerçekten beraat edeceğimi düşündüm,” dedi “Yıldız”. Ancak, avukatları ona karşı prosedürün işe alınması için cümleleri söylemesini söylemişti. RTL röportajında, “Sonuna bir son vermek için kendimi aldım.” Dedi.

Alman Basın Ajansı'ndan avukat Alexander Stevens, “Gil'in sorumluluk aldığı usul anlaşmasının bir parçasıydı ve genellikle prosedürün tutumuna karar vermek için taktiksel düşüncelerle yönlendiriliyor.” Dedi.

Bugün, onu evde ziyaret eden “Stern” e göre, Ofarim küçük bir Swabian kasabasındaki bir dairede nişanlısıyla yaşıyor. Münih'teki dairesinden vazgeçti çünkü skandaldan sonra görünüş ve nişanlamalar patlamadan sonra kira alamadı.

Bochum'da planlanan konser

“Sadece çocuklarımla Münih'te bir daire alabilmem için tekrar görünmesine izin verilmesini istiyorum.” Şimdi “Zamanın Düzeltilmesi” adlı yeni bir single yayınladı ve 17 Nisan için Bochum'daki ilk konserini planlıyor. Makaleye göre şu anki müdürü röportajı tavsiye etti. Ama Ofarim'in şüpheleri vardı: “Korkarım her şeyi zaten olduğundan daha kötü hale getireceğim.”

Haberler/DPA