Eski şansölye, diyetini değiştirdiği için iltifat alıyor – köri sucuğu yerine yulaf sütü

semaver

New member
Instagram’da öncesi sonrası fotoğrafı

Currywurst yerine yulaf sütü – Gerhard Schröder’in diyet değişikliği için övgü

Currywurst’a olan düşkünlüğü uzun zamandır biliniyor. Yine de eski Şansölye Gerhard Schröder, yılın başında diyetini değiştirdi.

© Kaynak: Ove Arscholl

Currywurst’a olan düşkünlüğü uzun zamandır biliniyor. Yine de eski Şansölye Gerhard Schröder, yılın başında diyetini değiştirdi. Eşi Soyeon Schröder-Kim şimdi de Instagram’da bir öncesi sonrası fotoğrafı yayınladı.

Hannover. Eski Şansölye Gerhard Schröder, eşinden bir Instagram gönderisinin ardından diyet değişikliği için övgü aldı. 78 yaşındaki adam, biraz köri sucuğu ve bol sebze içeren bir menü ayarlamasından sonra onu göstermesi gereken bir portrede, bir karşılaştırma resminden çok daha zayıf görünüyor. Soyeon Schröder-Kim, Cuma akşamı her iki portre fotoğrafını da yayınladı, kullanıcılar “Vay canına, 10 yaş daha genç!” Veya “Sebat için sınıf ve saygı”.

Önerilen Haber Amaçlı İçerik

Bu noktada harici içerik bulacaksınız Instagram, Inc., makaleyi tamamlayan. Tek tıkla görüntüleyebilirsiniz.

Harici içeriği göster

Harici içeriğin bana gösterilmesine izin veriyorum. Bu, kişisel verilerin üçüncü taraf platformlara iletilmesini sağlar. Bununla ilgili daha fazla bilgi gizlilik bildirimleri.

Sorulduğunda 52 yaşındaki yeni menüyü de açıkladı: “Sabah: taze meyve ile yulaf ezmesi ve yulaf sütü. Öğle yemeği: balık ve bol sebze ve ara sıra et. Akşam: ağırlıklı olarak enginar. Tatlı: doğal yoğurt. kakao parçacıkları ve kabak çekirdeği ile.” Ayrıca şarabı “büyük ölçüde” atlıyor – ve “çoğunlukla” köri sucuğu bile “köri (zerdeçal) kesinlikle DEĞİL”. Değişikliği Ocak ayının başında duyurdu.

Schröder’in köri sucuğuna düşkünlüğü uzun zamandır biliniyor. 2002’de Şansölye iken George W. Bush için körili sucuk ve elmalı turta da sipariş etmişti ama o zamanki yöneticisine göre ABD Başkanı’ndan daha iştahlı olduğu söyleniyordu. Çanak, 2021’de Wolfsburg’daki Volkswagen marka yüksek binadaki şirket restoranından kaybolduğunda, LinkedIn Denetim Kurulu’nun eski üyesi sinirlenmişti: “Patates kızartmasıyla köri sucuğu, üretimdeki vasıflı işçilerin güç çubuklarından biridir. Böyle kalmalı.”

Haberler