Eski eşi Thea, Roman'ın Instagram videosuyla şaşırttı

semaver

New member
Görünümler nadir hale geldi

“Henüz tamamen unutmadım”: Thea Gottschalk şaşırtıcı bir şekilde Instagram videosunda görünüyor

Gottschalk'lar burada hâlâ bir aradaydı: Şimdi Thea Gottschalk (solda) San Diego'daki oğlu Roman'ı (sağda) ziyaret etti. İkili sosyal medyada bir video yayınladı.

Kaynak: Picture Alliance / Eventpress

Makaleyi dinle • 1 dakika

Nadiren kamuoyunda: Sunucu Thomas Gottschalk'ın eski karısı Thea Gottschalk, oğlu Roman ile birlikte Instagram'da göründü. Videoda kendini özlemle ifade ediyor.

San Diego'da bir yerde golf arabasında oturuyorlar, soğuk havadan ve sosyal medyada paylaşılan bir fotoğraftan bahsediyorlar. TV efsanesi Thomas Gottschalk'ın oğlu Roman Gottschalk, Instagram'da kendisinin ve toplum içinde nadiren görülen bir kadının, annesi Thea'nın yer aldığı bir video yayınladı.

Ünlü evlat, klibi kendisi, eşi Melissa ve oğlu Sebastian ile birlikte kutladığı Sevgililer Günü'nden sadece bir gün sonra yayınladı. Golf profesyoneli şunu yazdı: “İşte hayatımdaki en önemli iki kadın. Seni çok seviyorum.”

Anne Thea'nın olduğu fotoğraf açıkça topluluk tarafından iyi karşılandı: Yorumlar o kadar güzeldi ki Roman hemen ardından “Anneme sor” videosunu yayınladı.

Thea Gottschalk gurur duyuyor ve hüzünlü görünüyor

Özel olan: Thea Gottschalk, eski “Wetten, dass…?” modelinden ayrıldığından beri nadiren kamuoyunun önüne çıktı. 2019'da sunucu Thomas Gottschalk. Eğer öyleyse, onları oğullarının hesaplarında görme olasılığınız daha yüksektir. “O kadar gurur duydum ki” diyor. “Henüz tamamen unutulmamış olmamı dokunaklı buluyorum.”

Thomas Gottschalk şu sıralar şovu sırasında kadınlara fazla yaklaşmakla suçlanıyor. 73 yaşındaki sanatçı, “Die Supernasen” adlı podcast'inin güncel sayısında “Dürüst olmak gerekirse, televizyondaki bu olayın öncüsü olduğuma dair sürekli suçlamalardan rahatsız olmaya başlıyorum” dedi. meslektaşım Mike Krüger, RTL+ yayın hizmetinde.

Haberler/rok