Elias M’Barek, gönül yarası imajı ve New York’taki hayatı hakkında

semaver

New member
Aktör artık New York’ta yaşıyor

Elias M’Barek, yürek hoplatan imajı hakkında: “Her şeyi bu kadar ciddiye almayın”

Aktör Elyas M’Barek ve eşi Jessica Riso, New York’ta hayatlarının tadını çıkarıyor. Ayrıca “gönül yarası” imajıyla ilgili şaşırtıcı bir itirafta bulunur.

© Kaynak: Monika Skolimowska/dpa

Makaleyi dinle • 1 dakika

“Fack ju Göthe” oyuncusu Elias M’Barek 2022’den beri New York’ta yaşıyor ve orada kimliğinin gizli kalmasının tadını çıkarıyor. Bir röportajda 41 yaşındaki adam, karısının onun kalp çarpıntısı imajı hakkında söylediklerini de açıklıyor.

Münih. Aktör ve gönül yarası Elyas M’Barek, ABD’ye taşındıktan sonra isminin gizli kalmasının tadını çıkarıyor. 41 yaşındaki oyuncu Perşembe günü “Watson” haber portalına “New York’ta ben sadece Elyas’ım ve bu çok hoş” dedi. “Orada çoğu insan beni tanımıyor; metroya normal bir şekilde binebiliyorum ve büyük ölçüde anonim bir hayata sahip olabiliyorum.”

Taşınmasından bu yana “Fack ju Göhte” yıldızına İngilizce olarak da daha fazla soru veya teklif geliyor. M’Barek, “Eğer şimdi Amerika’ya bazı duyargalar gönderebilirsem bu bir bonus, heyecan verici ve yeni olacak” dedi. “Fakat bu taşınmam için bir neden değildi. O zaman New York’a değil Los Angeles’a taşınırdım.” M’Barek, New York’tan gelen model ve oyuncu Jessica Riso ile evli – kendi ifadesine göre Münih yerlisinin “kesinlikle en sevdiği şehir”.

Karısı onun “gönül yarası” olduğunu düşünmüyor

Aktör ayrıca haber portalına “gönül yarası” imajı hakkında da konuştu. “Genel olarak bu tür iltifatlar her zaman güzeldir ve beğenildiğinizde bu da güzeldir. “Fakat ben her şeyi o kadar da ciddiye almıyorum” dedi.

Öte yandan eşinin onu tamamen farklı algıladığını ifade eden 41 yaşındaki oyuncu, şunları söyledi: “Evde sadece benim ve bir film yıldızı değilim, bu yüzden bu konu hakkında pek düşünmüyorum. Ama dediğim gibi: Böyle roller oynayabilmem elbette güzel ve insanların bundan hoşlanmasından mutluyum.”

Haberler