“DSDS” jüri üyesi estetik ameliyatı ve güzellik sırrı

semaver

New member
“Kendimi 30 yaşında gibi hissediyorum”

Kozmetik Cerrahi? Dieter Bohlen söylentiler hakkında böyle diyor

Televizyon yıldızı Dieter Bohlen.

© Kaynak: Michael Bahlo/dpa

Makaleyi dinle • 2 dakika

Dieter Bohlen, 70'inci yaş gününden kısa bir süre önce kendisini 30 yaşında gibi hissettiğini söylüyor. Bir röportajda RTL yıldızı, emeklilikte bile nasıl formda kaldığını anlatıyor ve estetik ameliyatlarla ilgili söylentiler hakkında yorum yapıyor.

İlk bakışta başarılı yapımcı Dieter Bohlen'in Çarşamba günü 70 yaşına gireceğini fark etmiyorsunuz. Poptitan, Bild gazetesine verdiği röportajda emekliliğinde bile nasıl formda kaldığını anlatıyor. Ayrıca estetik ameliyat geçirdiğine dair sürekli tekrarlanan spekülasyonları da ortadan kaldırıyor. Bohlen, “Saçımın rengi dışında yemin ederim benimle ilgili her şey gerçek” diyor. Sadece saçı boyalı. “Aksi takdirde gri olurdum ve anneme benzerdim.”

Peki onun “güzellik sırrı” nedir? Bohlen, “Her gün spor yapıyorum. Bazen günde iki kez. Sabahları evimdeki spor salonunda kuvvet antrenmanı, öğleden sonraları tenis” diyor Bohlen. Kafasının dinlenmesi için buna ihtiyacı var. Her durumda formda kalmak istiyor mümkün olduğu kadar uzun süre, diye vurguluyor “DSDS” jürisi: “Kendimi 30 yaşında gibi hissediyorum.”

Dieter Bohlen hayatına gururla bakıyor

Bu nedenle işleri yavaşlatmak Bohlen için söz konusu olamaz; tam tersine: “Her zaman güne daha da fazla şey sığdırmam gerektiği hissine kapılıyorum. Gün boyu kafam karışıyor, sürekli yeni fikirlerim oluyor.” Onu yavaşlatması gereken kişi kız arkadaşı Carina Walz'dur. “Bana kalsaydı, haftanın yedi günü, günde 24 saat çalışırdım. Artık bunun nedeni para değil: sadece yeni şeyler denemek istediğim için,” diyor Bohlen. Sonuçta çalışmak onu da genç tutuyor. “Geçmişte ya da şimdide yaşamıyorum ama her zaman geleceği sabırsızlıkla bekliyorum.”

70. yaş gününe kısa bir süre kala Bohlen, şu ana kadarki hayatına da şöyle bakıyor: “Mutluluğun tanımı memnuniyetse, o zaman muhtemelen çok mutluyum. Her gün evin içinde tek ayak üzerinde zıplayıp tezahürat yapmıyorum. Ama hayatta başardıklarımın beni çok tatmin ettiğini hissediyorum.”

Haberler/seb