“Çok geç olmadan konuşun”

semaver

New member
New York. Uzun süredir anlaşmazlığa düşen ABD'li iki müzisyen Paul Simon (83) ve Art Garfunkel (83) yeniden barışmaya başladı. Garfunkel The Times'a “Birkaç hafta önce Paul'la öğle yemeği yedim” dedi. “Yıllardır ilk kez bir aradaydık. Paul'a baktım ve “Ne oldu?” dedim. Neden birbirimizi görmedik?”

Daha sonra okuyun Reklamcılık

“Ben bir aptaldım”

Simon, Garfunkel'in yıllar önce verdiği bir röportajda yaptığı açıklamaların kendisini üzdüğünü söyleyerek sorusuna yanıt verdi. “Bana bunun onu ne kadar incittiğini söylediğinde ağladım. Geriye dönüp baktığımda sanırım Simon & Garfunkel'in iyi adam imajından kurtulmak istedim. Ne oldu? Ben bir aptaldım.

Simon & Garfunkel olarak ikili, onlarca yıldır küresel başarının tadını çıkarıyor. Garfunkel, artık tekrar buluşmak üzere anlaştıklarını söyledi. “Paul gitarını getirecek mi? Kim bilir. Benim için mesele çok geç olmadan konuşmaktı. Aramızda yine harika şeyler olduğu hissine kapıldım. Aklıma geldikçe ağlıyorum. Onun kucaklamasını hâlâ hissedebiliyorum.”

Art Garfunkel ve Art Garfunkel Jr.'dan yeni albüm

New York'un Queens semtinde sadece birkaç hafta arayla doğan iki müzisyen, özellikle 60'lı ve 70'li yıllarda folk ikilisi olarak müzik sahnesinin en başarılı yıldızları arasında yer aldı; “The Sound of Silence” gibi hit parçalar , “Bayan. Robinson” ve “Sorunlu Su Üzerindeki Köprü” dünyayı dolaştı. Düştükten sonra ikisi de solo devam etti. Garfunkel yakın zamanda 33 yaşındaki oğlu Art Garfunkel Jr. ile bir albüm çıkardı.

Haberler