Camilla ve Charles'ın arkasında iki “cehennem yılı” var

semaver

New member
Londra. Kraliçe Camilla'nın oğlu Tom Parker Bowles, Noel'i ilk kez kraliyet ailesiyle birlikte doğu İngiltere'deki Sandringham kırsalında geçirmek istiyor. 49 yaşındaki İngiliz Telegraph gazetesine verdiği demeçte, “Annem şöyle dedi: 'Gelirsen çok mutlu olurum, uzun zamandır Noel'i seninle geçirmiyordum'.”

Devamını oku sonra Reklamcılık

77 yaşındaki Camilla ve 76 yaşındaki kocası Kral III. Charles. Parker Bowles, Kraliyet ailesinin sağlık sorunlarına atıfta bulunarak “iki cehennem yılı” geçirdiğini söyledi. Charles kanser tedavisi görüyor, Camilla yakın zamanda bir çeşit zatürre hastasıydı ve o zamandan beri kendini daha sık yorgun hissediyordu.

Hayat ve biz

Sağlık, esenlik ve tüm aile için rehber – her iki perşembe.

Parker Bowles, “Yaşlandıkça ölüm oranlarının, özellikle de hastalık ve benzeri etkenlerin farkına varırsınız” dedi. Annesi dayanıklı bir kadındır. “İşe olması gerekenden daha erken döndü ama durumu iyi. O çok dayanıklı.” Her şeyden önce Camilla, Dünya Savaşı'nda ölenleri anmak için düzenlenen “Anma Pazarı”nı kaçırdığı için nefret ediyordu. Oğlu, “Bu onun için önemli bir gün” dedi.

Kraliyet ailesiyle birkaç karşılaşma

Telegraph'a yaptığı açıklamada, 1990'larda İngiliz magazin basınının annesine yönelik muamelesinin “barbarca” olduğunu söyledi. Parker Bowles üvey kardeşlerine atıfta bulunarak, “Uzun zaman önce kalın parmaklarımı William ve Harry'nin dünyasına sokmamayı öğrendim” dedi. “Ama yaşadıkları çok korkunçtu. Onların yaşamak zorunda kaldıklarının milyarda birini yaşadım ama kahretsin, şefkatim var.”

18 Aralık'ta 50 yaşına girecek olan Parker Bowles, Camilla ve ilk kocası Andrew Parker Bowles'un oğludur. Kral Charles aynı zamanda onun vaftiz babasıdır. Tom Parker Bowles, yakın zamanda kraliyet tarifleri ve kraliyet mutfağı gelenekleri hakkında bir yemek kitabı yayınlayarak yemek eleştirmeni olarak adından söz ettirdi. Parker Bowles, ailesini büyük ölçüde halkın gözünden uzak tutuyor; kendisi ve eski karısının iki ergen çocuğu var.

Haberler