Bushido'nun eşi Anna-Maria memleketi hakkında dedikodu yapıyor

semaver

New member
Berlin. Bushido'nun eşi Anna-Maria Ferchichi'nin Almanya'yı ziyaret etmeye pek ilgisi yok. “Almanya'dan uzaklaştıkça havanın tuhaflaştığını fark ediyorum. Almanya'yı çok kaba ve düşmanca buluyorum” dedi Alman Basın Ajansı'na konuşan isim.

Daha sonra okuyun Reklamcılık

“Elbette her zaman değil, inanılmaz güzel karşılaşmalar da oluyor ama ne yazık ki havaalanında veya fırında her zaman asık suratlı çalışanlar oluyor.” Ferchichi, gerçek adı Anis Mohamed Ferchichi olan rapçi Bushido ile Dubai Emirliği'nde yaşıyor.

Anna-Maria, Bushido ve çocukları

Anna-Maria, Bushido ve çocukları

Kaynak: Ekran Görüntüsü Instagram (@bush1do)

Ferchichi: “Almanya artık kesinlikle bir seçenek olmayacak”

Onun için mesele beraberlikle ilgili ve bu Dubai'de çok güzel. Ferchichi, “Almanya'da bu kabalık ve düşmanlıkla yeniden başa çıkmak benim için çok zor” diye devam etti.

O ve kocası neredeyse her ay Almanya'dalar. Çift, “In Bed with Anna-Maria ve Anis Ferchichi” adlı podcast'leriyle ay sonunda geri dönecek. Başlama vuruşunun 24 Ekim'de Berlin'deki Admiralspalast'ta yapılması planlanıyor.

Etkileyiciye göre, yalnızca zorunlu randevular için çalışmaya gelmek istiyor ancak bu ülkede tekrar yaşamayı isteyebileceğini hayal bile edemiyor. “Almanya artık kesinlikle bir seçenek olmayacak.” Ferchichi ve kocası 2012'den beri evli ve yedi çocukları var. Ayrıca ilk evliliğinden bir oğlu var. 2022 yılında geniş aile Dubai'ye taşındı.

Haberler