“Buna inanamadım”

semaver

New member
Aniden kayboldu

Billie Eilish hayalet görme deneyimini anlatıyor: “Buna inanamadım”

Dinlemek

Birisi aniden teması kestiğinde buna “gölgelenme” denir. Hatta Billie Eilish gibi yıldızların başına da bu geliyor. Bir podcast'te şarkıcı, bu davranışın kendisi için korkaklıkla ne ilgisi olduğunu ve hayalete dönüştüğünde bunun onda neyi tetiklediğini açıklıyor.

Londra. ABD'li megastar Billie Eilish (22), gölgelenmeyle ilgili deneyimler yaşadığını söylüyor. Kelime İngilizce “hayalet” kelimesinden gelir ve birinin diğer kişiyi uyarmadan, hatta haber vermeden aniden tek taraflı olarak teması kesmesi anlamına gelir.

Devamını oku sonra Reklamcılık

Şarkıcı, BBC podcast'i “Miss Me?”'de “Çılgın bir gölgelenme olayı yaşadım. Aralık ayında oldu” diyor (“Ne İçin Yapıldım?”) İngiliz şarkıcı Lily Allen ile birlikte. Yıllardır tanıdığı biriydi. Plan yapmışlardı ama kişi planlanan toplantıya gelmemişti. Ondan bir daha haber alamadı.

“Korkaklardan nefret ediyorum”

İki kez Oscar kazanan oyuncu, “Buna inanamadım” dedi. Daha sonra bu kişinin birisiyle birlikte olduğunu gördü. Eilish, “Korkaklardan gerçekten nefret ediyorum” dedi. “Ve birinin korkak davrandığı izlenimine kapıldığımda bu beni çok kızdırıyor.” Ve gölgelenme bazen basitçe birisinin bir şey söyleyemeyecek kadar korkak olması anlamına gelir.

Ünlülerin de gölgelenme deneyimine sahip olduğu gerçeği, 2022'de “People” dergisine zaten böyle bir şey yaşadığını söyleyen aktris Drew Barrymore'un (“Charlie's Angels”) ortaya çıktı.

Haberler