Bitexen Sapanca Gençlikspor’a kupasını Ali Düşmez verdi

Urfalı

Global Mod
Global Mod

2021-2022 dönemi Bölgesel Amatör Lig Yükselme Karşılaşmaları kararında 6. Bölge Birincisi olarak TFF 3. Lig’e çıkma başarısı gösteren Bitexen Sapanca Gençlikspor merasimle kupasını aldı.

Sakarya Atatürk Stadı’nda bugün oynanan 68 Aksaray Belediye Spor maçı öncesinde düzenlenen merasimde Bitexen Sapanca Gençlikspor’a kupasını TFF İdare ve İcra Şurası Üyesi ve TASKK Genel Lideri Ali Düşmez verdi.

Kupa merasiminde Bitexen Sapanca Gençlikspor Lideri Adil Köseoğlu, Sakaryaspor Lideri Cumhur Genç, Düzcespor Lideri Gökhan Kapoğlu, Sakarya ASKF Lideri Yaşar Zımba, Yalova ASKF Lideri Tamer Erbul ve TFF Sakarya Bölge Müdürü Ferruh Sezgin de yer aldı.

Ali Düşmez merasimde yaptığı konuşmada Bitexen Sapanca Gençlikspor’u kazanılan şampiyonluktan dolayı kutlarken, “Sizlere Liderimiz Mehmet Büyükekşi ve İdare Şurası arkadaşlarımın selamlarını getirdim. Geçen sezonki şampiyonluktan dolayı tüm camiayı kutluyorum. TFF 3. Lig’de muvaffakiyetlerinizin devamını diliyorum. Sapancaspor esaslı bir geçmişe sahip ve topluluk olarak uzun yıllar daha sonra 3. Lig’e çıkmanın sevincini yaşadı. Eminim ki bu başarılarınız artarak sürecektir” diye konuştu. Ali Düşmez, Bitexen Sapanca Gençlikspor Lideri Adil Köseoğlu, Sakaryaspor Lideri Cumhur Genç ve Düzcespor Lideri Gökhan Kapoğlu’na bölgede kurulan dostluk köprülerine yaptıkları katkı için de teşekkür etti.