Bill Kaulitz: Şarkıcı kilo verdi

semaver

New member
Şarkıcı çok kilo verdi

“Sıkıntılı zamanlar”: Bill Kaulitz kilo kaybından bahsediyor

Tokio Hotel'in solisti Bill Kaulitz.

Kaynak: IMAGO/Marja

Makaleyi dinle • 2 dakika

Bill Kaulitz her zaman zayıftı ama Tokio Hotel'in şarkıcısı artık çok kilo verdi. Bunun nedeni aşk hayatı mı? Yoksa stres mi?

Tokio Hotel'in şarkıcısı Bill Kaulitz çok kilo verdi. 34 yaşındaki oyuncu, ikiz kardeşi Tom'la birlikte kaydettiği “Kaulitz Hills” podcast'inin son bölümünde “Kilo verdiğimi fark ettim” diyor. Ancak nedenleri konusunda dinleyicileri biraz şaşkın bırakıyor.

Daha sonra okuyun Reklamcılık

Daha sonra okuyun Reklamcılık

Kaulitz, ilk başta kilo kaybını fark etmediğini ancak hayranlarının bu durumu kendisine gösterdiğini söyledi. Birçok kişi ona mektup yazdı ve hatta ona “sıska kaltak” denildi. Ancak o zaman kendisi bunu fark etti. Bu hafta ölçüldü ve sonuç: Göğüs çevresi sekiz santimetre kaybetti, ayrıca midesi ve bacaklarından da kilo verdi.

“Aşık olduğumda ve kalbim kırıldığında çok kilo veriyorum”

Peki nedeni nedir? “Benim için olay şu ki, aşık olduğumda ve aşk hastası olduğumda çok fazla kilo kaybediyorum. Bill Kaulitz “O zaman yemek yiyemem” diyor. Örneğin dışarıda yemek yemek “bir flört meselesidir. O zaman gerçekten iştahım kalmıyor, sadece gözlerim ona bakıyor ve her zaman biraz gergin ve heyecanlıyım.” Ama o mutsuz olsa bile, “Kalbim kırılırsa ben de yemek yiyemem, Bir lokma bile anlamıyorum.

Devamını oku sonra Reklamcılık

Devamını oku sonra Reklamcılık

Peki kilo vermesinin nedeni aşk hayatı mı? Görünüşe göre buna gerek yok, çünkü Kaulitz stresli durumlarda bile zorlukla yemek yiyebildiğini ortaya koyuyor. Ve şunu vurguluyor: “Bunlar benim için oldukça üzücü zamanlardı.” Tokio Hotel'in şarkıcısı, Paris'teki Cartier'de, Hamburg'daki OMR dijital festivalindeydi ve “kardeşiyle birlikte henüz bahsetmediğimiz gizli bir gösteriyi” filme aldı. “Bizim için o kadar doluydu ki anlatamam' Her şeyi bir haftada yaptığımızı kafama sokamıyorum” dedi şarkıcı. Şimdi “sadece uyuyor”; gerçek “ateşli rüyalar” görüyor.

Kaulitz kilo kaybının kesin nedeninin ne olduğunu açık bırakıyor. Ancak şunu vurguluyor: “Şimdi biraz daha sütlaç sıkmam gerekiyor.”

Haberler/seb