Bakan Alim’den 3600 ek gösterge açıklaması

muhendisman

Global Mod
Global Mod
3600 ek gösterge ile ilgili açıklamalarda bulunan Çalışma ve Toplumsal Güvenlik Bakanı Vedat Alım, mayıs ayı içerisinde 3600 ek gösterge ile ilgili çalışmaların tamamlanacağını söylemiş oldu.

Bakan Alım, “Enflasyonun tahribatlarına karşı koruyacak yeni çalışmalarımız var. Önümüzdeki günlerde sayın Cumhurbaşkanımızın daha kapsamlı bir biçimde bu mevzuyu kamuoyuyla paylaşacağını söylüyorum. Bütün çalışanlarımız minimum ücretliler, emekliler, memurlar, kamu çalışanları, emekçi ve memur emeklileri bütün bunlar herkes bilsin ki Türk devleti toplumsal hukuk devletidir ve çalışanlarını kesinlikle korur, hepsiyle ilgili de çalışmalarımız devam etmektedir.”

“Bunları programımıza bakılırsa kamuoyuyla paylaşacağız.Kamu işçisinin 3600 ek gösterge sorunu, mayıs ayı içerisinde bitireceğimiz çalışmalardan bir tanesi. Onu da kapsamlı bir biçimde ele aldık, çalışmalarımız nihayete ermek üzere bu ay içerisinde tamamlayacağız ve milletimizle de bunu paylaşacağız. ötürüsıyla çalışanlarımız şundan emin olsunlar, devletimiz sizi asla unutmadı. Türkiye’nin emekçileri, Türkiye’nin işçileri, emeklileri Türk devleti sizin yanınızdadır. Bu enflasyonun tahribatını ortadan kaldıracak çalışmalar önümüzdedir bunları adım adım kamuoyuyla paylaşacağız.” değerlendirmesini yaptı.