“Anne olmaya hazır değildim”

semaver

New member
Eski uluslararası oyuncu André Schürrle'nin karısı

Etkileyici Anna Schürrle: “Anne olmaya hazır değildim”

Dinlemek

Etkileyici Anna Schürrle, ilk hamileliğinin psikolojik zorluklarından bahsetti. Geriye dönüp baktığımızda eski milli oyuncu André Schürrle'nin eşi kendisini çok eleştiriyor.

Anna Schürrle, “Unter unsgesagt” adlı podcast'te ilk hamileliğinin zor dönemini anlattı. Eski profesyonel futbolcu André Schürrle'nin eşi, karnını mümkün olduğu kadar uzun süre saklamak istediğini söyledi. Hamile kalmak istemiyordu: Podcastteki fenomen “Bunların hepsi anne olmaya hazır olmadığımın işaretleri” dedi.

Devamını oku sonra Reklamcılık

Ayrıca ilk hamileliği “oldukça ego temelliydi”. Eğitimli mimar, “Hamile kalmak istedim çünkü yeterince yaşlıydım, hayatımın erkeğiyle tanışmıştım ve mali açıdan güvendeydik. Bunu daha çok bir iş olarak gördüm” dedi.

Hayat ve biz

Sağlık, esenlik ve tüm aile için rehber – her iki perşembe.

Schürrle “tamamen çöküş”ten bahsediyor

Schürrle bu işi tek başına üstlenmek istiyordu. Hatta eşi olmadan doğumu deneyimlemek bile istiyordu. Nedenini tam olarak söyleyemedi. İlk kızı Kaia'nın doğumundan sonra bile psikolojik zorluklar azalmadı.

“Kaia'nın doğum gününden bir yıl sonra tam bir kriz yaşadım ve çığlık attım, artık hayatımdan zevk alamadım ve birdenbire André'ye bağırdım. Bir nedeni olmadığını biliyordum ama artık işimin ucundaydım. “dedi iki çocuk annesi. Bunun doğum sonrası depresyon olduğunu varsayıyor.

Schürrle bu süre zarfında kendi çocuklarına olan sevgisini bile sorguladı. Etkileyici kişi, “Daha sonra kendime, çocuklarımla birlikte olmaktan her zaman keyif almıyorsam ve bazen yalnız kalmak istiyorsam daha az mı seveceğimi sordum” dedi. Terapi sayesinde zorlu dönemi başarıyla geride bırakmayı başardı.

Haberler/cb