Aktris Lina Strahl “ebedi Bibi Blocksberg” rolünden uzun süre acı çekti

semaver

New member
“Haydi Dans Edelim” katılımcısı

“Ebedi Bibi Blocksberg”: Oyuncu Lina Strahl, rolünden uzun süre acı çekti

Şarkı söyleyip oyunculuk da yapabiliyor: Lina Larissa Strahl artık “Let's Dance”e katılarak dans pistine çıkıyor.

Kaynak: Katrin Kutter

Makaleyi dinle • 2 dakika

Cuma gününden itibaren ünlüler RTL'de yeniden dans ederken Lina Larissa Strahl da orada olacak. 26 yaşındaki oyuncu, bir röportajında zor zamanlarında nasıl yardım istediğini açıkça anlattı.

“Bibi & Tina” film uyarlamalarında Bibi Blocksberg rolünün başarısı, oyuncu Lina Larissa Strahl için büyük bir duygusal zorluktu. 26 yaşındaki oyuncu bunu “Bild” gazetesine verdiği röportajda bildirdi.

Strahl, 15 yaşında bu rolü üstlendi ve 2017 yılına kadar filmlerde rol aldı. Uzun süre boyunca hâlâ küçük sarışın cadı rolüne takılıp kalmak onun için stresliydi. Strahl şöyle açıkladı: “Her gün Bibi karakteri hakkında soru sorulduğunu hissediyorum.” “Stresli olduğum bir dönem vardı çünkü bunun hiç bitmeyeceğini düşünüyordum.” Bu deneyimi takdir etmeyi ancak 20'li yaşlarının ortalarına gelene kadar öğrendi. Strahl cadı karakteri için “O benim bir parçam” dedi. “Bundan gurur duyuyorum.”

Oyuncu ve şarkıcı, psikolojik durumuyla ilgili olarak “Bild”e açıkça konuştu. “Son birkaç yılda akıl sağlığı hakkında çok düşündüm, ben de birkaç yıldır terapi görüyorum ve orada kendim hakkında çok şey öğrendim” dedi.

Ergenlik çağında kendini çoğu zaman yabancı gibi hissederdi. “Düşüncelerimle ve kafamdaki canavarlarla kendimi yalnız hissettim. Her zaman kimsenin beni anlamayacağını düşündüm. Neden arkadaşlarım benim gibi düşünmüyor? “Neden buraya uyum sağlayamıyorum?” oyuncu devam etti. Ayrıca yedi yıllık birlikteliğin ardından 2016 yılında “Bibi & Tina” setinde tanıştığı oyuncu Tilman Pörzgen'den ayrıldığını da açıkladı.

Bir zamanlar öyleydi: Lina Larissa Strahl, başrolü Bibi Blocksberg'de.  Genç kadın kendini bu rolden kurtardı.

Bir zamanlar öyleydi: Lina Larissa Strahl, başrolü Bibi Blocksberg'de.  Genç kadın kendini bu rolden kurtardı.

Bir zamanlar öyleydi: Lina Larissa Strahl, başrolü Bibi Blocksberg'de. Genç kadın kendini bu rolden kurtardı.

Kaynak: dpa

Strahl, SWR'deki “Fühl ich” adlı podcast'inde zihinsel sağlığa ilişkin önyargıları açıklıyor ve büyümenin zorluklarını yansıtıyor.

Oyuncu 23 Şubat Cuma gününden itibaren “Let's Dance” dizisinin 17. sezonunda rol alacak. Strahl'ın da belirttiği gibi, kendisi de sete gelmesi gereken büyükannesi için orada dans etmek istiyor.

Haberler/len