Aktör Tom Hanks, Trip to the Moon için tuvaletleri temizleyecekti

semaver

New member
Ay görevindeki aktörler

Tom Hanks, Ay’a Yolculuk için tuvaletleri temizleyecekti: “Temizleyen kişi ben olurdum”

Aktör Tom Hanks, eğer aya seyahat edebilseydi, en tatsız görevi de üstlenirdi.

© Kaynak: Ian West/PA Wire/dpa

Makaleyi dinle • 1 dakika

Tom Hanks, “Apollo 13” filmindeki rolüyle sinema tarihine geçti. Gerçek hayatta bir ay görevinde yer alabilmek için oyuncuların hiçbir görevden çekinmemesi gerekiyor.

Londra. ABD’li aktör Tom Hanks, bir ay görevine katılması halinde kendisine tuvalet temizleme, çamaşırları katlama ve mürettebatı eğlendirme gibi hizmetlerin sağlanacağını söyledi. “Houston, sorunumuz var!” cümlesiyle sinema tarihine geçen 67 yaşındaki oyuncu, “Apollo 13” filmindeki astronot Jim Lovell’ın bunu İngiliz gazetesi “Daily Telegraph”a (Çarşamba) söylediği gibi.

“Hemen imzalarım”

Hanks, “Yer olsaydı, temizlik yapan, şakalar yapan, hikayeler anlatan ve herkesi mutlu eden kişi ben olurdum” dedi. Bu, seyahat arkadaşlarınızın başka şeyler için daha fazla zamanları olacağı anlamına gelir. Şunu ekledi: “Muhtemelen bir kalp atışıyla imza atardım!”

Hanks, ABD uzay ajansı NASA’nın Aralık ayında açılması planlanan ve kendisinin de tasarım ve uygulamasına dahil olduğu ay misyonlarını konu alan “Ay Yürüyüşçüleri” başlıklı yeni ve kapsamlı bir serginin tanıtımını yapmak için Londra’daydı. Kasım 2024 için planlanan Artemis 2 misyonu da ilk kez bir kadın ve beyaz olmayan bir kişinin gemide yer alacağı gösteride rol alacak.

Haberler