Adele: ‘Neredeyse alkoliktim’

semaver

New member
Pop yıldızı alkol almayı anlattı

“Neredeyse alkolik”: Adele üç buçuk ay önce içkiyi bıraktı

İngiliz şarkıcı Adele alkolü bırakma kararı aldı.

© Kaynak: resim ittifakı / empics | Yui Mok

Pop yıldızı Adele’in alkolle olan zor ilişkisi hakkında ilk kez konuşması değil. Pop yıldızı, bir görünüm sırasında üç buçuk aydır ayık olduğunu açıkladı. Geriye dönüp baktığında şarkıcı “neredeyse alkolik” olduğunu söylüyor.

İngiliz şarkıcı Adele alkol almayı bıraktığını söyledi. Daily Mail gazetesinin ve diğerlerinin haberine göre 35 yaşındaki genç, Las Vegas’taki “Adele ile Hafta Sonları” programında “İçkiyi belki üç buçuk ay önce bıraktım” dedi.

Kararın ciddi bir arka planı var: Dünya yıldızı, hayatının bir döneminde çok fazla alkol aldığını itiraf etti. Adele, “20’li yaşlarımın çoğunda kelimenin tam anlamıyla neredeyse alkoliktim” dedi.

Ancak Adele, perhiz yapmayı o kadar da kolay bulmuyor gibi görünüyor. Konser sırasında alkolü “özlediğini” ve bunun “sıkıcı” olduğunu itiraf etti. Gösteride seyirciler arasında oturan bir hayrana şöyle dedi: “Ekşi viskinizin tadını çıkarın. 35 yaşındaki oyuncu, “Çok ama çok kıskanıyorum” dedi.

“Kendinizi gerçekten tanımanın harika bir yolu”

Bu, pop yıldızının alkolle olan çelişkili ilişkisinden ilk kez bahsetmesi değildi. Adele, ABD’li yıldız Oprah Winfrey ile yaptığı röportajda 2021’de içkiyi bıraktığını söyledi. Karar, eski kocası Simon Konecki’den boşanması ve babası Mark Evans’ın ölümünün ardından geldi.

O zaman sütten kesme aşamasından bir şeyler kazanabildi. Winfrey ile yaptığı röportajda “Sadece su içerek ve tamamen ayık kalarak kendinizi gerçekten tanımanın harika bir yolu” dedi.

Haberler/cb