“4 Blocks” yıldızı muhtemelen hapse girmek zorunda kalacak

semaver

New member
Ehliyetsiz araç kullanmak

Şartlı tahliye kaldırıldı: “4 Blocks” yıldızı Ramazan muhtemelen hapse girmek zorunda kalacak

Aktör Kida Khodr Ramazan'ın hapse girmesi gerektiği anlaşılıyor.

© Kaynak: imago görüntüleri/Metodi Popow

Makaleyi dinle • 2 dakika

Neredeyse iki yıl önce aktör Kida Khodr Ramazan'a ehliyetsiz araç kullanmaktan dolayı birkaç kez ertelenmiş hapis cezası verilmişti. Bu artık iptal edildi. Görünüşe göre 47 yaşındaki adamın artık hapis cezasını çekmesi gerekecek.

Berlin. “4 Blocks” klan dizisinin yıldızı oyuncu Kida Khodr Ramazan (47) hapis cezasıyla karşı karşıya. Bunun arka planında, birden fazla kez ehliyetsiz araç kullanmaktan mahkûmiyet kararı ve on ay hapis cezası yer alıyor. Berlin-Tiergarten bölge mahkemesi bu cezayı ilk olarak Şubat 2022'de denetimli serbestlik yoluyla erteledi. Ancak mahkeme sözcüsünün Perşembe günü Alman Basın Ajansı'nın talebi üzerine yaptığı duyuruya göre bu ceza artık iptal edildi.

Cezayla aynı zamanda Ramazan'ın, süresi içinde hayır kurumlarına 20.000 avro ödemesine de karar verildi. Ancak sözcü, bu meblağın o dönemde tam olarak ödenmediğini, bu nedenle bölge mahkemesinin denetimli serbestliği iptal ettiğini açıkladı. Oyuncu bu duruma karşı kendini savundu ancak hem Berlin Bölge Mahkemesi hem de Yüksek Asliye Mahkemesi nezdindeki şikayetleri sonuçsuz kaldı. Mahkeme sözcüsüne göre tüm hukuki yollar tüketildi. Ramazan artık hapse girmesi için bir celp almayı beklemeli.

Savunma avukatı, Alman Basın Ajansı'nın sorulması üzerine gizlilik yükümlülüğünü gerekçe göstererek yorum yapmak istemedi. Başlangıçta Ramazan'ın kendisinden veya yönetiminden herhangi bir yorum gelmedi.

Ramazan tatile giriyor

Ödüllü televizyon dizisi “4 Blok”ta Ramazan, Berlin-Neukölln'de cinayet, şiddet, uyuşturucu ticareti, diğer gangsterler ve LKA müfettişleriyle uğraşmak zorunda olan Arap kökenli bir suç çetesinin başını canlandırdı.

Oyuncu, gerçek hayatta şaşırtıcı bir şekilde Haziran 2023'te ara verdiğini duyurdu. “Fazla çalıştım ve artık olmak istediğim kişi olmadığımı fark ettim. Bu yüzden sakinleşmek ve dürüstçe düşünmek için biraz zaman ayırıyorum” diye yazdı TV yıldızı Instagram'da. Çocuklarına iyi bir rol model olmak istiyor. “Bu yüzden buraya gelmek için kendim üzerinde çok çalışacağım. Daha güçlü geri döneceğiz ve sizinle birlikte olumlu şeyler yaratacağız” dedi.

Haberler